SERVICIU

O echipa de operatori exceptionali intr- o mare societate comerciala

Appeal , folosindu-si resursele de backoffice, teleselling si telemarketing, reuseste sa sprijine J@M în atingerea unor obiective profesionale importante.telefonie, energie, inchirieri masini si produse web.

J@M Appeal este un val de energie și dorință de neoprit si merita sa lucreze alaturi de o societate comerciala mare, care ii permite sa se puna in joc si sa-si maximizeze potențialul.

Structura întreprinzătoare j@m, cu cel de-al șaselea simț înnăscut pentru cele mai promițătoare investiții, nu a putut sa piarda aceasta ocazie, destinata să se transforme într-o lungă listă de succese și obiective profesionale. Si asa a fost!

În echipa noastră, grupurile de lucru sunt împărțite în sarcini și contexte de funcționare, cu excepția unor cazuri, in care este nevoie de operatori ca sprijin in mai multe domenii, in functie de cerinte: o versatilitate necesară pentru a ne optimiza munca și este posibilă datorită marii valori a resurselor noastre.

Backoffice, teleselling si telemarketing pentru telefonie, energie , închiriere pe termen lung si produse web( situri, aplicatii, Seo si marketing digital)

Elementele pentru o mare provocare nu lipsesc, important e  sa ne punem in joc echipa castigatoare.

Intra in echipa J@M APPEAL

FACEBOOK