MISIUNE DE AFACERI

Un call center care vrea sa creasca nu prin numarul de persoane ,dar prin calitatea lor.

Appeal un loc de munca unde recompensele financiare si satisfactiile personale colaboreaza impreuna si sunt rezultatul oportunitatilor oferite de j@m si valoarea mare a persoanelor.

J@m appeal vrea sa ofere tuturor colaboratorilor posibilitatea de a vedea cine suntem si cat valoram.

Pentru a face asta credem ca nu este suficient sa oferim unei persoane orice loc de munca.Suntem ferm convinsi ca abilitatile si potentialul fiecarei persoane  pot fi accentuate cat mai bine intr-un mediu de lucru senin si inconjurat de persoane pozitive.

Pentru noi e important sa se lucreze mereu intr-un mediu placut, deoarece credem ca doar asa putem obtine cele mai bune rezultate.Sa nu uitam niciodata ca ai nostri colaboratori sunt oameni si apoi angajati.In acest sens suntem un call center atipic, care isi doreste o crestere ca si calitate nu ca numar de persoane.

Imbunatatirea calitatii muncii noastre va creste performantele profesionale si drept urmare vor creste si recompensele financiare si satisfactiile personale.Nu este nevoie de mult pentru a da viață unei astfel de realități, dar putini angajatori acorda atentie acestui aspect, cu atat mai mult intr-un call center.

J@M APPEAL transforma aceste ganduri in realitate si face acest lucru acordand o mica importanta pentru ceea ce ati facut in trecut si se concentreaza pe ceea ce putem face impreuna, important este sa iti doresti sa intri in joc.

 

FACEBOOK